Smartphones

                                                                                  2emoticons

Voor de Iphone 14 kijk hier onder, word verwacht in Oktober 2022

 

T-Mobile, een Duits bedrijf wat al jaren bekend is in Nederland, ze geven goede service en hebben de beste aanbiedingen en de nieuwste smartphones.

Dus een Iphone 11 of een Samsung kijk rustig rond.


Met het nieuwe dual camera-systeem wordt iedere thuisfotograaf een pro! Maak je foto's supergroot met de groothoeklens. En dankzij de nachtmodus maak je ook met weinig licht de mooiste foto's - zelfs zonder flits. Niet alleen landschappen staan er mooier op met de nieuwe iPhone 11, ook portretten. Dankzij de portretmodus maak je de mooiste foto's van al jouw vrienden.

De iPhone 11 is waterbestendig tot 30 minuten en 2 meter diep. Dat is wel twee keer zo diep als de Iphone XR! Niet alleen in de buurt van water is je iPhone 11 veilig - ook op grote hoogtes. Het glas van het display én het glas aan de achterkant is extra gehard.

Ook de selfiecamera heeft een make-over gekregen. De nieuwe 12-MP TrueDepth-camera maakt haarscherpe selfies. En heb je de slofie al geprobeerd? Of je nu lacht, zwaait of je haar laat wapperen; al jouw selfies zien er mooier uit in slow motion.

                                    iphone-11-pro

 

Bij GSM Web kun je de beste abbonementen krijgen voor een Iphone, althans je kunt door middel van keuzes maken, bekijken wat het beste bij je past. De kleur, het aantal GB, de mooiste foto's en mogelijkheden, ook voor andere merken smartphones.

                                 

Bij Vodafone zit je altijd goed, goede klantenservice en tegen goede prijzen Internet,bellen,films kijken en nog veel meer, je kunt uit behoorlijk veel smartphones kiezen.

Sim Only is een goede oplossing als je een smartphone in een winkel betaald, met Sim Only hoef je dan alleen de sim kaarten er in te doen, en kun je goedkoop bellen    

                                                                       

                                                                    Goed te vertrouwen bedrijf en hebben de beste aanbiedingen

                                                     

Handig als je een nieuwe smartphone wilt, niet de nieuwste maar wel een goede en je kunt voor een laag bedrag per maand bellen en internetten.