Verdien geld met cashback en enquetes

 

 

                                         Welcome, There are shops and websites to earn money below:                          

 

                                          m.zwanenburg_zpsoxsxurhq

 

Verdien Online geld, met het lezen van emails, enquetes maken, of krijg geld terug op artikelen waar je bij duizende online shops kunt kopen, en nog veel meer! Het mee doen aan enquetes is ook leuk en interessant bijvoorbeeld over een nieuw drankje, krijg je een doosje met 4 blikjes en krijg je daarna een enquete en krijgt daar dan bijvoorbeeld 20 euro voor. Hoe meer websites je lid bent, hoe meer geld je kunt verdienen.

Als je nu bij alle banners inlogt en aanmeld, heb je al boven de 40 euro aan inschrijfgeld, Je verdient het meeste met meerdere of allemaal websites. klik hier voor Euroclix

Cashbackkorting.nl

LadyCashback.nl

Enqueteclub.nl

make money

iPay.nl

myClics.nl

Klikjemail.nl Klik je mail, erg handige/leuke website waar je ook leuk kunt bijverdienen.

Enqueteclub.nl

NuCash.nl

Online-verdienen

ButterFlyClicks.com

DolfijnMail.nl

Klikeiland

MyFlavours.nl

Centenkoning

Daludida.nl

DonkeyMails.com: No Minimum Payout

Online geld verdienen en besparen met Bespaarportaal.nl

5euromail.com

GoudMails

GekkenGoud.nl

Klikjesland

Lage Landen Klikjes

Cashback.nl

The Long Way Home

GeldRace1

WordLinx - Get Paid To Click

DutchyCorp : Highest Paying AutoFaucet

Really a good website

BDPAID

Verdien geld met Link Bucks, makkelijk om te maken en leuk geld bij te verdienen.

Wilt u geld verdienen met het maken van alleen enquetes, dat kan natuurlijk ook! Je krijgt soms 1 tot 2 euro per enquete waar je cadeaubonnen of geld op je rekening gestort krijgt.

Euro Clix heeft ook enquetes, dan kun je je speciaal inschrijven bij de PanelClix, voor de enquetes krijg je al snel 1 tot 2 euro en komt bij de EuroClix saldo, wat zo leuk is aan EuroClix is dat je bij 1000 clix 10 euro krijgt, maar bij iedere 1000 clix dat je hoger komt krijg je meer geld, dus meer als 10 euro per 1000 clix, dit kan aardig oplopen! Verdien snel bij, bij de eerste uitbetaling krijg je 10 euro voor 1000 euroclix, voor 2000 euroclix  krijg je 25 euro, dus dat is alweer 5 euro extra, en dit gaat per 1000 euroclix door!

Verdien via dagelijkse e-mails, en door een email iets te kopen, krijg je geld voor u aankoop, dit kan behoorlijk oplopen, bij Euroclix en andere websites krijg je als je dat aangeeft ook enquetes, dit kan oplopen tot een paar euro per enquete. 

 

Verdien met LifePoints test  door het invullen van enquetes, je kunt cadeaubonnen krijgen voor bol.com of I-Tunes, en via PayPal geld ontvangen en veel meer, ook maak je kans met de punten die je behaald leuke cadeaus of een hoog bedrag een keer in de maand. Het is een betrouwbaar bedrijf, die wereldwijd, in veel landen actief zijn. Er zijn ook soms enquetes dat je producten moet testen, zoals een nieuw drankje beooorelen, of op andere manieren geld verdienen.

Verdien punten bij Toluna, het is een bedrijf die in veel landen zit, waaronder Nederland, je hebt net zoals de bij de andere enquete bureaus een eigen pagina waar je de punten die je hebt behaald kunt inwisselen voor cadeaubonnen of geld, maar er staan ook nog vaak enquetes klaar die je bijvoorbeeld niet via de E-mail kreeg. Bij Tolna maak je ook kans op prijzen door het mee doen met het invullen van enquetes.

I-Say zeg wat je wilt over verschillende onderwerpen en verdien punten voor cadeaus en maak kans op mooie prijzen. Dit bedrijf zit ook in meerdere landen en is zeer betrouwbaar en makkelijk conatct op mee te nemen.

Opinieland is een van de bekenste enquete bureaus in Nederland,je krijgt meestal dagelijks enquetes via de E-mail of door in te loggen op de website. Wat zo leuk is, is dat je van veel verschillende bedrijven vragen krijgt soms van bekende producten uit een supermarkt of anders opdrachten/vragen krijgt om producten te properen bijvoorbeeld een nieuw drankje of eten. Maar ze kunnen ook vragen over maatschappelijke vraagstukken die er op een bepaald moment zijn, bijvoorbeeld met de poltiek.