Verdien geld met cashback en enquetes

Verdien met LifePoints test  door het invullen van enquetes, je kunt cadeaubonnen krijgen voor bol.com of I-Tunes, en via PayPal geld ontvangen en veel meer, ook maak je kans met de punten die je behaald leuke cadeaus of een hoog bedrag een keer in de maand. Het is een betrouwbaar bedrijf, die wereldwijd, in veel landen actief zijn. Er zijn ook soms enquetes dat je producten moet testen, zoals een nieuw drankje beooorelen, of op andere manieren geld verdienen.

Verdien punten bij Toluna, het is een bedrijf die in veel landen zit, waaronder Nederland, je hebt net zoals de bij de andere enquete bureaus een eigen pagina waar je de punten die je hebt behaald kunt inwisselen voor cadeaubonnen of geld, maar er staan ook nog vaak enquetes klaar die je bijvoorbeeld niet via de E-mail kreeg. Bij Tolna maak je ook kans op prijzen door het mee doen met het invullen van enquetes.

I-Say zeg wat je wilt over verschillende onderwerpen en verdien punten voor cadeaus en maak kans op mooie prijzen. Dit bedrijf zit ook in meerdere landen en is zeer betrouwbaar en makkelijk conatct op mee te nemen.

Opinieland is een van de bekenste enquete bureaus in Nederland,je krijgt meestal dagelijks enquetes via de E-mail of door in te loggen op de website. Wat zo leuk is, is dat je van veel verschillende bedrijven vragen krijgt soms van bekende producten uit een supermarkt of anders opdrachten/vragen krijgt om producten te properen bijvoorbeeld een nieuw drankje of eten. Maar ze kunnen ook vragen over maatschappelijke vraagstukken die er op een bepaald moment zijn, bijvoorbeeld met de poltiek.

Nij marketAgent kun je leuk bijverdienen met leuke en interressante enquetes, al deze websites zijn betrouwbaar.

Bij Euro Clix krijg je een percentage over het bestelde product 9bedrag) bij een webwinkel of het inschrijven voor een verzekering, ze hebben een speciaal enquete gedeelte waar je emails van ontvangt, je kunt snel veel clix verdienen, en aardig bijverdienen.

Spaar geld met EuroClix

Bij GFK word je ook eerlijk beloond en krijg je een paar keer per week enquetes, je kunt na een tijd leuke digitale bonnen of soms geld krijgen. Er zijn commercial onderzeken over de radio of TV, of commercials op Facebook en het internet.

Verdien Online geld, met het lezen van emails, enquetes maken, of krijg geld terug op artikelen waar je bij duizende online shops kunt kopen, en nog veel meer! EuroClix is een van de eerste die geld terug gaf voor het kopen van producten en of diensten, het is een mooie overzichtelijke website en krijgt voor 1000 punten, 10 euro en als je 2000 punten hebt 25 euro, en zo gaat het per duizend punten steeds sneller. Je kunt ook mee doen aan prijs vragen, of speciaal voor EuroClix enquetes maken, daar krijg je gemiddeld 100 punten voor.

Shop met korting bij EuroClix

iPay.nl

MailClix

Enqueteclub.nl

Koop-goedkoper

Cashbackkorting.nl

NuCash.nl

GekkenGoud.nl

myClics.nl

cashparadijs.nl

LuiGeld.nl

Geldcircus.nl

ButterFlyClicks.com

DolfijnMail.nl

Klikeiland

Centenkoning

Daludida.nl

DonkeyMails.com: No Minimum Payout

Online geld verdienen en besparen met Bespaarportaal.nl

MyFlavours.nl

5euromail.com

GoudMails

Klikjesland

WinNice

Lage Landen Klikjes

The long way home

Jouwclix

Wilt u geld verdienen met het maken van alleen enquetes, dat kan natuurlijk ook! Je krijgt soms 1 tot 2 euro per enquete waar je cadeaubonnen of geld op je rekening gestort krijgt.

Euro Clix heeft ook enquetes, dan kun je je speciaal inschrijven bij de PanelClix, voor de enquetes krijg je al snel 1 tot 2 euro en komt bij de EuroClix saldo, wat zo leuk is aan EuroClix is dat je bij 1000 clix 10 euro krijgt, maar bij iedere 1000 clix dat je hoger komt krijg je meer geld, dus meer als 10 euro per 1000 clix, dit kan aardig oplopen! 

Shop met korting bij EuroClix

MyFlavours.nl

Schrijf je bij zoveel mogelijk websites in, gebruik een e-mail adres zoals hotmail, mail.com of Yahoo om je berichten te ontvangen, je krijgt ook enquetes aangeboden waar je 0.50 tot 5 euro kunt verdienen, al deze websites zijn betrouwbaar. Er zijn ook websites die producten opsturen hetgeen ik ook al best vaak gedaan heb, het is erg leuk in interessant, je krijgt een pakje met een blikjes en moet beoordelen hoe de smaak is, en daar maak je dan een enquete van en ontvang je soms 25, of 50 euro, als je iets koopt via sommige websites krijg je ook geld, een bepaald percentage, die kun je weer uitkeren.

                                               Speel Tournament games op Zigiz!